JM Trailers

Service & Maatwerk

Wij zien het als een uitdaging om samen met u tot de beste oplossing kunnen komen. 

SERVICE
Het is noodzakelijk om uw aanhanger regelmatig te laten controleren/ keuren om veilig de weg op te gaan. Volgens de Nederlandse wet geldt er een verplichting voor een jaarlijkse keuring van aanhangwagens met een bruto laadvermogen van meer dan 3500 kg.

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en andere soorten reparaties. Wij geven u na afloop een keuringsrapport mee!JM Trailers heeft een ruim aanbod aan verlichting, bevestigingsmateriaal, sloten en nog veel meer onderdelen op voorraad voor uw aanhangwagen. Bekijk hier ons aanbod aan onderdelen of kom langs voor uw specifieke onderdelen. Wij vinden het belangrijk dat onderdelen die niet voorradig zijn, snel geleverd kunnen worden, zodat uw aanhangwagen niet langer dan nodig stil staat. Daarom komen onze belangrijkste leveranciers uit Nederland en is de levertijd kort, hierdoor kunnen wij u snel weer op weg helpen. 
 

MAATWERK
Heeft u de aanhangwagen die past bij u wensen niet kunnen vinden? En wilt u graag uw aanhangwagen op maat laten maken? Ook dat is bij ons mogelijk. JM Trailers levert uiteenlopende speciaalbouw aanhangers voor ondernemers en particulieren. Het model stemmen we compleet af op uw specifieke transportwensen, waaronder de gewenste uitvoering, afmetingen, het benodigde laadvermogen, de gewenste laadvloerhoogte, opties en accessoires.

Belangrijke gegevens om een juist voorstel te kunnen doen zijn:
- Aard van het vervoer;
- Benodigde laadvermogen;
- Specifieke wensen. 

Maak uw eisen aan ons bekend en wij zullen u een passend advies geven. Wij van JM Trailers helpen u graag verder!