JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Reparatie & Onderhoud

REPARATIE EN ONDERHOUD

Wij willen dat u blijft rijden, daarom bieden wij van JM Trailers altijd de beste service, zodat u niet onnodig stil staat. Wij zien het als een uitdaging om samen met u tot de beste oplossing te komen. Wij helpen u graag verder!

Reparatie

Als uw aanhanger niet meer naar behoren rijdt of zelfs helemaal niet meer de weg op kan, komt dit vaak door een kapot onderdeel. In dit geval hoeft u de aanhangwagen niet direct te vervangen door een nieuw exemplaar, maar kunt u het defecte onderdeel of de defecte onderdelen gewoon laten vervangen, door JM Trailers. Voor u het weet, kunt u de weg weer op met uw vertrouwde aanhangwagen.

Onderhoud en keuring

Het is noodzakelijk om uw aanhanger regelmatig te laten controleren/keuren om veilig de weg op te gaan. Volgens de Nederlandse wet geldt er een verplichting voor een jaarlijkse keuring van aanhangwagens met een bruto laadvermogen van meer dan 3500 kg.

U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en andere soorten reparaties. Wij geven u na afloop een keuringsrapport mee. JM Trailers heeft een ruim aanbod aan verlichting, bevestigingsmateriaal, sloten en nog veel meer onderdelen op voorraad voor uw aanhangwagen. Bekijk hier ons aanbod of kom langs om uw specifieke onderdelen op te halen. Wij vinden het belangrijk dat onderdelen die niet voorradig zijn, snel geleverd kunnen worden, zodat uw aanhangwagen niet langer dan nodig stil staat. Daarom komen onze belangrijkste leveranciers uit Nederland en is de levertijd kort. 

Maatwerk

JM Trailers heeft een breed assortiment aanhangwagens. Wanneer u op zoek bent naar een specifiekere aanhangwagen, is het mogelijk om uw product aan te passen of op maat te laten maken. JM Trailers levert uiteenlopende speciaalbouw aanhangers voor ondernemers en particulieren. Het model stemmen we compleet af op uw specifieke transportwensen, waaronder de gewenste uitvoering, afmetingen, het benodigde laadvermogen, de gewenste laadvloerhoogte, opties en accessoires. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om aan bijna elk verzoek voor maatwerk gehoor te kunnen geven. 

Passend advies voor speciaalbouw

Geef uw wensen door aan de specialisten van JM Trailers, zodat wij met u mee kunnen denken en tot een passend advies kunnen komen. Neem contact met ons op om de volgende punten door te spreken:
- Aard van het vervoer;
- Benodigde laadvermogen;
- Specifieke wensen. 

10 jaar chassis garantie

JM Trailers neemt alleen genoegen met de allerbeste kwaliteit. Daarom worden alle Hapert aanhangwagens standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar. Daarnaast vertrouwen wij op de levensduur van onze aanhangwagens en krijgt u boven op de fabrieksgarantie ook nog 10 jaar chassis garantie. Ga voor een degelijk en goed product naar JM Trailers!