JM Trailers
Uw keuze:

Boottrailers

Toon als:

Assortiment verhuur boottrailers

JM Trailers biedt drie verschillende Freewheel en Pega boottrailers aan. De verschillende type boottrailers geeft u de mogelijkheid om een boottrailer te kiezen passend bij uw wensen. Alle boottrailers worden goed onderhouden en staan klaar om veilig uw boot te vervoeren. Bij het huren van een boottrailer krijgt u kosteloos een disselslot mee tijdens de verhuurperiode!

PER DAG35,00EXCL. BTW

Boottrailer enkelas

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
FreeWheel
Totaalgewicht
650 kg
Afmeting (l x b )
450 cm x 150 cm
Bouwjaar
2021

Deze aanhangwagen kan een boot vervoeren met een lengte van maximaal 400 cm. De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant.

Details en opties
Per dag90,00Excl. BTW

Boottrailer FreeWheel Large

Conditie
Nieuw
Type
FreeWheel
Totaalgewicht
3000 kg
Eigen gewicht
550 kg
Laadgewicht
2450 kg
Afmeting (l x b )
720 cm x 190 cm
Bouwjaar
2020

De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klan

Details en opties
Per dag90,00Excl. BTW

Boottrailer 2-asser

Conditie
Nieuw
Type
FreeWheel
Totaalgewicht
2700 kg
Eigen gewicht
505 kg
Laadgewicht
2195 kg
Afmeting (l x b )
733 cm x 190 cm
Bouwjaar
2022

Boottrailer 2-asser voor boten met de lengte van 400 cm tot 730 cm. De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klan

Details en opties

Boottrailers huren Freewheel

De Freewheel boottrailers van JM Trailers zijn betrouwbaar en zijn altijd flexibel inzetbaar. Met de verschillende soorten kielrollen en verstelbare kimrolsets zijn onze boottrailers inzetbaar voor veel verschillende type boten. De boottrailer aanhangwagens zijn van een professionele bouwkwaliteit met sterke assen. De kim- en kielrollen moeten per boot op de juiste manier ingesteld worden, omdat elke boot een andere vorm heeft. Onze boottrailers zijn voorzien van meerdere  kim- en kielrollen, zodat uw boot soepel op/van de boottrailer rolt. Het juist instellen van de kim- en kielrollen voorkomt schade aan uw boot en aan de boottrailer.

Boottrailers huren bij JM Trailers

JM Trailers verhuurt een breed assortiment aan boottrailers. Heeft u de juiste boottrailer gevonden die bij uw huurwensen past? Reserveer hier uw boottrailer voor de gewenste periode. Vermeld bij de reservering uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, gewenste bagagewagen en huurperiode. U betaalt flexibel, dus niet per vast verhuur termijn.

Veilig de weg op met de boot

Al onze boottrailers worden naar iedere verhuurperiode grondig gekeurd en onderhouden, zodat u niet stil komt te staan aan de kant van de weg met uw boot. In sommige gevallen heeft u om een boottrailer te huren een BE-rijbewijs nodig. Bij het huren van de aanhangwagen wordt aangegeven of u een BE-rijbewijs nodig heeft.