JM Trailers
Uw keuze:

Boottrailers

Toon als:

Assortiment verhuur boottrailers

JM Trailers biedt drie verschillende Freewheel en Pega boottrailers aan. De verschillende type boottrailers geeft u de mogelijkheid om een boottrailer te kiezen passend bij uw wensen. Alle boottrailers worden goed onderhouden en staan klaar om veilig uw boot te vervoeren. Bij het huren van een boottrailer krijgt u kosteloos een disselslot mee tijdens de verhuurperiode!

Per dag40,00Excl. BTW

Boottrailer small

Conditie
Nieuw
Type
FreeWheel
Totaalgewicht
750 kg
Eigen gewicht
155 kg
Laadgewicht
595 kg
Afmeting (l x b )
575 cm x 178 cm

Deze aanhangwagen kan een boot vervoeren met een lengte van maximaal 540 cm.

Details en opties

Boottrailers huren Freewheel

De Freewheel boottrailers van JM Trailers zijn betrouwbaar en zijn altijd flexibel inzetbaar. Met de verschillende soorten kielrollen en verstelbare kimrolsets zijn onze boottrailers inzetbaar voor veel verschillende type boten. De boottrailer aanhangwagens zijn van een professionele bouwkwaliteit met sterke assen. De kim- en kielrollen moeten per boot op de juiste manier ingesteld worden, omdat elke boot een andere vorm heeft. Onze boottrailers zijn voorzien van meerdere  kim- en kielrollen, zodat uw boot soepel op/van de boottrailer af rolt. Het juist instellen van de kim- en kielrollen voorkomt schade aan uw boot en aan de boottrailer.

Boottrailers huren bij JM Trailers

JM Trailers verhuurt een breed assortiment aan boottrailers. Heeft u de juiste boottrailer gevonden die bij uw huurwensen past? Reserveer hier uw boottrailer voor de gewenste periode. Vermeld bij de reservering uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, gewenste bagagewagen en huurperiode. U betaalt flexibel, dus niet per een vast verhuur termijn.

Veilig de weg op met de boot

Al onze boottrailers worden naar iedere verhuurperiode grondig gekeurd en onderhouden, zodat u niet stil komt te staan aan de kant van de weg met uw boot. In sommige gevallen heeft u om een boottrailer te huren een BE-rijbewijs nodig. Bij het huren van de aanhangwagen wordt aangegeven of u een BE-rijbewijs nodig heeft. 

Freewheel boottrailer

Freewheel levert betrouwbare boottrailers met een lange levensduur. De Freewheel boottrailers staan betekent om hun betrouwbaarheid.