JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Huifwagen

Assortiment verhuur huifwagen

De huifwagen is aan vier zijden te laden en neemt verder alle voordelen met zich mee van een Hapert Azure. De aanhangwagen is te huren met en zonder reclame. Het zeil is stevig bevestigd aan de aanhangwagen zodat u veilig uw lading kunt vervoeren. Bij het huren van een huifwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Aanhangwagen met huif huren

Een aanhangwagen met (losse) huifzeilen is een multifunctionele aanhangwagen en voor veel verschillende toepassingen geschikt. De huifzeilen van de aanhangwagens zijn makkelijk aan alle zijdes te openen en te sluiten. U kunt uw waardevolle spullen droog en veilig vervoeren in onze huif aanhanger. Met een bruto laadvermogen van 750kg heeft u voor deze aanhangwagen alleen een B rijbewijs nodig.

Huifaanhangwagen Hapert Azure

Een Hapert aanhangwagen staat voor kwaliteit en heeft een lange levensduur. Hapert levert al jaren de robuuste en sterkste aanhangwagens van Europa. Niet voor niets is de Hapert Azure een favoriete aanhangwagen. De aanhangwagen is het bekende ‘all purpose’ alternatief voor de meeste vervoersklussen. Deze modulair opgebouwde huif kan ook weer eenvoudig verwijderd worden, waardoor de aanhangwagen ook voor andere doeleinden inzetbaar is. Het eersteklas zeilmateriaal, is van vrachtwagenzeil-kwaliteit. Modellen vanaf 450 cm. lang zijn voorzien van een makkelijk uitneembare middenstijl.

Voordelen aanhangwagen huif huren JM Trailers

Bij JM Trailers kunt u niet alleen terecht voor een huur aanhangwagen, wij doen ook het onderhoud van al onze aanhangwagens. Hierdoor weten wij zeker dat u altijd op pad gaat met een goed product. Na iedere verhuurperiode worden de huif aanhangwagens nogmaals grondig gecheckt voor de volgende rit. JM Trailers heeft altijd een ruim aanbod aan (huif) aanhangwagens, bekijk het assortiment voor een aanhanger wat bij uw verhuur wensen past.