JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Type aanhangwagens

HAPERT AANHANGERS HARDINXVELD-GIESSENDAM

JM Trailers verkoopt en verhuurt HAPERT aanhangwagens aan zowel zakelijke gebruikers als particulieren uit Dordrecht en omgeving. Het complete assortiment bestaat uit open en gesloten aanhangers in uiteenlopende afmetingen, laadvermogens en uitvoeringen. In onze showroom in Hardinxveld-Giessendam kunt u diverse modellen op uw gemak bekijken en vergelijken.

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende HAPERT-modellen.

OPEN AANHANGWAGENS

Vanuit de vestiging in Hardinxveld-Giessendam levert JM Trailers alle aanhangers met open laadbak van HAPERT. Ons werkgebied beslaat de regio Dordrecht en de gehele provincie Zuid-Holland. Het complete aanbod bestaat uit solide en veelzijdige bakwagens, plateauwagens, kipper aanhangwagens, autoambulances en machinetransporters. 

BAKWAGENS

Binnen de BASIC-serie en AZURE-lijn van HAPERT vindt u robuuste bakwagens in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Deze alleskunner is leverbaar als enkelasser of tandemasser aanhangwagen, met een maximaal bruto laadvermogen tot 3.500 kilogram.

PLATEAUWAGENS

De HAPERT plateauwagens zijn moderne en uiterst veelzijdige aanhangers. Dit AZURE-model heeft standaard een laadvloerhoogte van 76 centimeter en is verkrijgbaar met enkelas of dubbelas.

KIPPER AANHANGWAGENS

De HAPERT COBALT is leverbaar als achterwaarts of driezijdig kippende aanhangwagen. Dit model is dé transportoplossing voor het veilig laden en lossen van al uw materiaal. Kippers zijn leverbaar als enkelasser, tandemasser of tridemasser. 

AUTOAMBULANCES & MACHINETRANSPORTERS

De HAPERT INDIGO, een duurzame oprijwagen, zorgt ervoor dat uw voertuig of machine snel en veilig op de gewenste plaats van bestemming aankomt. Deze autoambulances en machinetransporters zijn leverbaar als kantelbare en niet-kantelbare aanhanger.

GESLOTEN AANHANGERS

Binnen de regio Dordrecht en de provincie Zuid-Holland levert JM Trailers ook alle gesloten aanhangwagens van HAPERT. Deze modellen zijn gemaakt om al uw (bedrijfs)goederen en materialen droog en veilig te transporteren.

GESLOTEN BAKWAGENS

De SAPPHIRE-modellen zijn bakwagens met gesloten laadbak. De bakwagen is leverbaar met enkelas of dubbelas en als geremd of ongeremd model.

BAGAGEWAGENS

De compacte bagagewagens van HAPERT staan bekend om hun verrassend grote laadruimte, stabiliteit en uitstekende wegligging. De AMIGO COVER is leverbaar met een bruto laadvermogen van 750 kilogram (ongeremd) en 1350 kilogram (geremd).

KOELWAGENS

De SAPPHIRE KW-modellen zijn dé aanhangwagens voor professioneel koeltransport. HAPERT koelwagens staan namelijk bekend om hun kwalitatief hoogstaande koelunits en sterk geisoleerde opbouw. Deze betrouwbare modellen zijn verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser aanhanger.