JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Hapert Indigo

Gevonden resultaten (1)

Direct leverbaar oprijwagen

Vervoert u regelmatig machines? Maak het vervoer van A naar B, makkelijker en veilig met een oprijwagen van Hapert. De Indigo-oprijwagens staan bij ons op voorraad en zijn direct uit de voorraad leverbaar.  De doordachte constructie maakt de Hapert oprijwagens zeer stabiel en veilig. Onze Indigo serie kent verschillende opties en soorten. Wilt u andere opties op uw aanhangwagen, naast de standaard opties? Dan is het niet altijd mogelijk om de aanhangwagen direct uit voorraad te leveren. Onze specialisten denken graag met u mee over het toepassen van verschillende extra's. 

Oprijwagen Indigo direct leverbaar

Met een oprijwagen van Hapert transporteer je voertuigen en werktuigen zeer gemakkelijk van A naar B. De oprijwagen kent verschillende opties en soorten, echter is het niet altijd mogelijk om alle soorten uit voorraad te kunnen leveren. Ook is het niet mogelijk om direct een aanhangwagen mee te nemen, wanneer u er voor kiest om extra opties toe te laten voegen. De Indigo oprijwagens worden veelal gekozen door de goede prijs-kwaliteitverhouding, een betrouwbare en robuuste reputatie. 

Mogelijkheden oprijwagen Hapert

  • Kantelbare oprijwagen

De Indigo HT-serie is een robuuste oprijwagen met een vlakke laadvloer. Deze oprijwagens zijn hydraulisch kantelbaar en komen als tandemasser of tridemasser met een maximaal bruto laadvermogen van 3500 kg.

  • Niet-kantelbare oprijwagen

De Indigo HF en LF series zijn niet-kantelbare oprijwagens van HAPERT. Verkrijgbaar als enkelasser, tandemasser of tridemasser met een laadvermogen tot 3500 kg.  

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? De medewerkers van JM Trailers staan altijd klaar voor professioneel advies en voorlichting. Kom langs voor verkoop, service, garantie en reparatie van uw oprijwagen!