JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Motortrailer

Assortiment verhuur motortrailers

Vervoer uw motor makkelijk en veilig met één van onze motortrailers. Bij het huren van een huifwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldig kentekenplaat van het trekkend voertuig. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldige kentekenplaat van het trekkend voertuig.

Motortrailer te huur

Wilt u een motortrailer flexibel huren? Dat is mogelijk bij JM Trailers! Met onze motortrailers kunt u gemakkelijk tot wel 3 scooters of 2 motoren meenemen. De Hapert motoraanhanger is voorzien van stevige wielbevestigingen om de motor goed vast te kunnen zetten. Met de brede en extra lange aluminium rijplaat rijdt u gemakkelijk de motor op de trailer. De rijplaat kan worden opgeborgen in de rijplaathouder. Wij leveren u gratis spanbanden waarmee u de motor(en) of scooters kunt vast zetten. Daarnaast is de aanhangwagen voorzien van een antislipprofiel op de vloer. 

Assortiment JM Trailers motoraanhanger

Heeft u voor een bepaalde periode een motoraanhanger nodig? Bij JM Trailers kunt u een motortrailer huren. Wij hebben diverse soorten motoraanhangers te huur. Zo hebben wij de standaard Hapert motoraanhanger te huur. Een relatief nieuw product die voor veel verschillende motoren gebruikt kan worden. De wielbevestigingen kunnen makkelijk verstelt worden en extra toevoegen. Heeft u de juiste aanhanger gevonden? Reserveer dan uw aanhangwagen, door uw naam, telefoonnummer en verhuurperiode door te geven.