JM Trailers
Uw keuze:

Gesloten aanhangwagens

Toon als:

Assortiment verhuur gesloten aanhangwagens

Een gesloten aanhangwagen beschermt uw lading goed, waardoor u zeker weet dat uw lading veilig op de plek van bestemming aankomt. JM Trailers biedt verschillende soorten gesloten aanhangwagens in de verhuur aan van het merk Hapert. Zowel met als zonder reclame op de aanhangwagen. Bij het huren van een bagagewagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Per dag45,00Excl. BTW

Gesloten Enkelasser

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Sapphire L-1
Materiaal
Betontriplex
Totaalgewicht
1350 kg
Eigen gewicht
460 kg
Laadgewicht
890 kg
Afmeting (l x b x h )
300 cm x 130 cm x 150 cm

Deze Enkelasser gesloten aanhangwagen is een veelzijdige wagen en is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Ook zonder reclame te huur. De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant.

Details en opties
Per dag75,00Excl. BTW

Gesloten Tandemasser

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Sapphire L-2
Materiaal
Betontriplex
Totaalgewicht
3000 kg
Eigen gewicht
900 kg
Laadgewicht
2100 kg
Afmeting (l x b x h )
400 cm x 150 cm x 210 cm

De Tandemasser geremde aanhangwagen heeft een laadgewicht van 2100 kg en is hiermee een perfecte wagen voor diverse doeleinden. Ook zonder reclame te huur. De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant.

Details en opties

Verhuur gesloten aanhangwagens

De Hapert gesloten aanhangwagen is optimaal uitgerust voor het veilige transport van verschillende goederen en materialen.  Er zijn verschillende modellen gesloten aanhangwagens van Hapert. Het verhuurassortiment is voorzien van een enkelasser en een tandemasser gesloten aanhangwagen. Beide aanhangwagens worden verhuurd inclusief reservewiel en disselslot. 

Gesloten aanhangwagen huren bij JM Trailers

Als u af en toe een aanhangwagen nodig heeft voor uw bedrijf of als particulier, kan huren een goede optie zijn. Het huren van een aanhanger bij JM Trailers heeft als voordeel dat u voor een periode van een dag of meerdere dagen, flexibel kunt huren. Het huren van een aanhanger kunt u tijd, geld en ruimte besparen. JM Trailers is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, reparatie en verhuur van eersteklas aanhangwagens. De verhuur gesloten aanhangwagens zijn dus garandeert in topconditie!