JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Gesloten aanhangwagens

Assortiment verhuur gesloten aanhangwagens

Een gesloten aanhangwagen beschermt uw lading goed, waardoor u zeker weet dat uw lading veilig op de plek van bestemming aankomt. JM Trailers biedt verschillende soorten gesloten aanhangwagens in de verhuur aan van het merk Hapert. Zowel met als zonder reclame op de aanhangwagen. Bij het huren van een bagagewagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Verhuur gesloten aanhangwagens

De Hapert gesloten aanhangwagen is optimaal uitgerust voor het veilige transport van verschillende goederen en materialen.  Er zijn verschillende modellen gesloten aanhangwagens van Hapert. Het verhuurassortiment is voorzien van een enkelasser en een tandemasser gesloten aanhangwagen. Beide aanhangwagens worden verhuurd inclusief reservewiel en disselslot. 

Gesloten aanhangwagen huren bij JM Trailers

Als u af en toe een aanhangwagen nodig heeft voor uw bedrijf of als particulier, kan huren een goede optie zijn. Het huren van een aanhanger bij JM Trailers heeft als voordeel dat u voor een periode van een dag of meerdere dagen, flexibel kunt huren. Het huren van een aanhanger kunt u tijd, geld en ruimte besparen. JM Trailers is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, reparatie en verhuur van eersteklas aanhangwagens. De verhuur gesloten aanhangwagens zijn dus garandeert in topconditie!