JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Bagagewagens

Assortiment verhuur bagagewagens

JM Trailers biedt drie verschillende Hapert bagagewagens aan; Amigo small, Amigo basic en de Amigo large. Door de verschillende types heeft u de mogelijkheid om een bagagewagen te kiezen passend bij uw wensen. Alle bagagewagens zijn degelijke producten en worden goed onderhouden. U gaat dus altijd met een veilige bagagewagen de weg op. Bij het huren van een bagagewagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldig kentekenplaat van het trekkend voertuig.

Op vakantie met de Hapert bagagewagen

De Amigo bagagewagen van JM Trailers wordt veelal gebruik als bagagetransporter voor op vakantie. De aanhangwagens van JM Trailers zijn betrouwbaar en zijn altijd flexibel inzetbaar. Met de ruime inhoud van de bagagewagens heeft u altijd genoeg ruimte voor uw spullen. U heeft tot een maximaal totaal vermogen van 750 kg geen BE-rijbewijs nodig. Al onze bagagewagens zijn daarom speciaal ontworpen tot een maximaal totaalgewicht van 750 kg. De Amigo vakantie aanhangwagens zijn van een professionele bouwkwaliteit met sterke assen, aluminium wanden, een deksel van 30 cm hoog, vlakke achterklep, antislip laadvloer en een chassis wat ook voor professionele aanhangwagens en gereedschapswagens wordt gebruikt. Zo weet u zeker dat u onderweg naar de vakantiebestemming niet voor verrassingen komt te staan.

Bagagewagen huren bij JM Trailers

JM Trailers verhuurt een uitgebreid assortiment aan bagagewagens. Heeft u de bagagewagen gevonden die bij uw huurwensen past? Reserveer hier uw bagagewagen voor de gewenste periode. Vermeld bij de reservering uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, gewenste bagagewagen en huurperiode. Onze huurtarieven zijn zeer concurrerend, u betaalt flexibel, dus niet per een vast verhuur termijn.

Hapert aanhangwagens 

Hapert levert betrouwbare aanhangwagens met een lange levensduur. De Hapert bagagewagens staan betekent om hun betrouwbaarheid en flexibiliteit. Een aanhangwagen waar u dus zonder gevaar mee de weg op kunt. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. De bagagewagens worden naar iedere verhuurperiode grondig gekeurd en onderhouden. Kom niet stil te staan aan de kant van de weg, vertrouw op de Hapert Amigo bagagewagen!