JM Trailers
Uw keuze:

Verhuur

Toon als:

VERHUUR AANHANGWAGENS

Huur een aanhangwagen bij JM Trailers. Onze plateauwagens, kippers, gesloten aanhangwagens, open bakwagens, bagagewagens, koelaanhangwagens en schamelwagens staan klaar voor u. De aanhangwagens zijn goed onderhouden en gereed voor een veilige rit. Reserveer online uw aanhangwagen. Dan weet u met zekerheid dat deze voor u klaar staat!

Voor het verhuren van de gewenste wagen moet u op verzoek een geldig legitimatiebewijs of paspoort kunnen tonen. Daarnaast is het bij een aantal aanhangwagens noodzakelijk om uw BE-rijbewijs te tonen of u dient zelf zorg te dragen voor een kentekenplaat van het trekkend voertuig.

Bagagewagens

Assortiment verhuur bagagewagens

JM Trailers biedt drie verschillende Hapert bagagewagens aan; Amigo small, Amigo basic en de Amigo large. Door de verschillende types heeft u de mogelijkheid om een bagagewagen te kiezen passend bij uw wensen. Alle bagagewagens zijn degelijke producten en worden goed onderhouden. U gaat dus altijd met een veilige bagagewagen de weg op. Bij het huren van een bagagewagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldig kentekenplaat van het trekkend voertuig.

Details en opties

Boottrailers

Assortiment verhuur boottrailers

JM Trailers biedt drie verschillende Freewheel en Pega boottrailers aan. De verschillende type boottrailers geeft u de mogelijkheid om een boottrailer te kiezen passend bij uw wensen. Alle boottrailers worden goed onderhouden en staan klaar om veilig uw boot te vervoeren. Bij het huren van een boottrailer krijgt u kosteloos een disselslot mee tijdens de verhuurperiode!

Details en opties

Open bakwagens

Assortiment verhuur open bakwagens

De open bakwagens van Hapert zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van licht materiaal. JM Trailers biedt verschillende Hapert bakwagens aan. De aanhangwagens worden na iedere verhuurperiode gekeurd, om u veilig van A naar B te brengen. Bij het huren van een open bakwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldig kentekenplaat van het trekkend voertuig.

Details en opties

Autoambulance / Oprijwagens

Assortiment verhuur oprijwagen

De Indigo oprijwagens van Hapert zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van auto's en machines. Bij het huren van een oprijwagen krijgt u kosteloos een disselslot, autospanbanden en een reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode. Alle Indigo Hapert aanhangwagens zijn voorzien van een oprijplaat of een oprijbare achterklep.

Details en opties

Gesloten aanhangwagens

Assortiment verhuur gesloten aanhangwagens

Een gesloten aanhangwagen beschermt uw lading goed, waardoor u zeker weet dat uw lading veilig op de plek van bestemming aankomt. JM Trailers biedt verschillende soorten gesloten aanhangwagens in de verhuur aan van het merk Hapert. Zowel met als zonder reclame op de aanhangwagen. Bij het huren van een bagagewagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Details en opties

Koelwagens

Assortiment verhuur koelwagens

De verhuur koelwagens beschikken over een geïsoleerd dak, wanden en vloer voor een optimale isolatiewaarde, zo houdt de aanhangwagen de lading koel. De koelwagens zijn uitermate geschikt om voedingsmiddelen, groen en medische producten te vervoeren.

Details en opties

Plateauwagens

Assortiment verhuur plateauwagen

De verhuur plateauwagens zijn inzetbaar voor tal van toepassingen en daarom voor veel ondernemers een belangrijke uitrusting. De plateauwagens hebben een lage laadvloer en het laden en lossen gaat gemakkelijk door het kunnen openen aan meerdere zijkanten. De plateauwagens zijn bij JM Trailers flexibel te huren en bij het huren van een plateauwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Details en opties

Schamelwagens

Assortiment verhuur schamelwagens

De schamelwagens zijn geschikt om groot en lang materiaal te vervoeren. Door geen tot weinig kogeldruk voorkomt u gevaarlijke situaties op de weg. De schamelwagen is flexibel huren, u kunt de aanhangwagen per dag afrekenen. bij het huren van een schamelwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Details en opties

Huifwagen

Assortiment verhuur huifwagen

De huifwagen is aan vier zijden te laden en neemt verder alle voordelen met zich mee van een Hapert Azure. De aanhangwagen is te huren met en zonder reclame. Het zeil is stevig bevestigd aan de aanhangwagen zodat u veilig uw lading kunt vervoeren. Bij het huren van een huifwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Details en opties

Paardentrailers

Assortiment verhuur paardentrailers

Enige tijd heeft JM Trailers ook paardentrailers te huur, maar wij zijn al sinds 2002 de specialist op het gebied van aanhangwagens en trailers. De paardentrailers van HumBaur zijn degelijke nieuwe trailers, goed onderhouden en gekeurd. Ga veilig de weg op met uw paard(en)! U krijgt bij het huren van een HumBaur paardentrailer een disselslot en/of reservewiel met u mee. Bekijk welke paardentrailer(s) wij voor de verhuur in Zuid-Holland aanbieden.

Details en opties

TwinTrailer

Assortiment verhuur TwinTrailer kipper

De betrouwbare en robuuste TwinTrailer is de meest multifunctionele kipper van dit moment. De TwinTrailer is een aanhangwagen waarbij u zowel kunt kippen als kunt kantelen door middel van het unieke dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem. De aanhangwagen is zowel een transportwagen als een kipper aanhangwagen met een hoog bedieningsgemak en functionaliteit. 

Details en opties

Motortrailer

Assortiment verhuur motortrailers

Vervoer uw motor makkelijk en veilig met één van onze motortrailers. Bij het huren van een huifwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldig kentekenplaat van het trekkend voertuig. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldige kentekenplaat van het trekkend voertuig.

Details en opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Wim van Middelkoop
⭐⭐⭐⭐⭐
"Erg klantvriendelijk en meedenkend personeel. De juiste oplossing biedend voor uiteenlopende vraagstukken"

Kris
⭐⭐⭐⭐⭐
"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en heel erg veel keus."

D B
⭐⭐⭐⭐⭐
"Goede service en erg flexibel. Ik haalde het niet op tijd om weer terug te zijn, maar i.o.m. met JM Trailers was dit geen probleem."

Henk Pieterse
⭐⭐⭐⭐⭐
"Goede kwaliteit voor een normale prijs"

 

Aanhangwagen huren bij JM Trailers

JM Trailers heeft jarenlange ervaring in de verhuur van aanhangwagens. Wij bieden u kwalitatief goede aanhangwagens, ideaal voor verhuizingen, transport van goederen en voor op vakantie. Wij de aanhangwagen passend bij uw eisen en wensen, van gesloten en plateauwagens, tot kippers en paardentrailers. U krijgt een passend advies voor het type transport. 

De voordelen van een aanhangwagen huren

De aanhangwagens bij JM Trailers zijn te huren per dag, waardoor u flexibel kunt huren. U betaalt alleen voor de dagen dat u de aanhangwagen in u bezit heeft. Daarnaast krijgt u bij het huren van één van onze aanhangwagens standaard een disselslot, reservewiel en in dien nodig een ladingnet. 

Veilig een aanhangwagen huren

Wij vinden het belangrijk dat u veilig onderweg bent. De veiligheid van uw aanhanger wordt gewaarborgd door onze gecertificeerde monteurs. Zij zorgen ervoor dat de aanhangwagen voor vertrek geheel is nagekeken en onderhouden. Dit doen wij bij onze vaste locatie in Hardinxveld-Giessendam. De aanhangwagens zijn voornamelijk afkomstig van het merk Hapert en TwinTrailer, deze merken staan bekend om de lange levensduur van hun producten. 

Aanhangwagen huren in Hardinxveld-Giessendam

Door een centraal gelegen locatie van onze showroom in Zuid-Holland kunt u makkelijk en snel een aanhangwagen huren. Zoek gemakkelijk via plaats of postcode en reserveer direct online uw aanhangwagen. Wij zien u graag op één van onze verhuurlocaties. Reserveer online uw aanhangwagen. Dan weet u met zekerheid dat deze voor u klaar staat.