JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Verhuur

Gevonden resultaten (41)

VERHUUR AANHANGWAGENS

Huur een aanhangwagen bij JM Trailers. Onze plateauwagens, kippers, gesloten aanhangwagens, open bakwagens, bagagewagens, koelaanhangwagens en schamelwagens staan klaar voor u. De aanhangwagens zijn goed onderhouden en gereed voor een veilige rit. Reserveer online uw aanhangwagen. Dan weet u met zekerheid dat deze voor u klaar staat!

Voor het verhuren van de gewenste wagen moet u op verzoek een geldig legitimatiebewijs of paspoort kunnen tonen. Daarnaast is het bij een aantal aanhangwagens noodzakelijk om uw BE-rijbewijs te tonen of u dient zelf zorg te dragen voor een kentekenplaat van het trekkend voertuig.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Wim van Middelkoop
⭐⭐⭐⭐⭐
"Erg klantvriendelijk en meedenkend personeel. De juiste oplossing biedend voor uiteenlopende vraagstukken"

Kris
⭐⭐⭐⭐⭐
"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en heel erg veel keus."

D B
⭐⭐⭐⭐⭐
"Goede service en erg flexibel. Ik haalde het niet op tijd om weer terug te zijn, maar i.o.m. met JM Trailers was dit geen probleem."

Henk Pieterse
⭐⭐⭐⭐⭐
"Goede kwaliteit voor een normale prijs"

 

Aanhangwagen huren bij JM Trailers

JM Trailers heeft jarenlange ervaring in de verhuur van aanhangwagens. Wij bieden u kwalitatief goede aanhangwagens, ideaal voor verhuizingen, transport van goederen en voor op vakantie. Wij de aanhangwagen passend bij uw eisen en wensen, van gesloten en plateauwagens, tot kippers en paardentrailers. U krijgt een passend advies voor het type transport. 

De voordelen van een aanhangwagen huren

De aanhangwagens bij JM Trailers zijn te huren per dag, waardoor u flexibel kunt huren. U betaalt alleen voor de dagen dat u de aanhangwagen in u bezit heeft. Daarnaast krijgt u bij het huren van één van onze aanhangwagens standaard een disselslot, reservewiel en in dien nodig een ladingnet. 

Veilig een aanhangwagen huren

Wij vinden het belangrijk dat u veilig onderweg bent. De veiligheid van uw aanhanger wordt gewaarborgd door onze gecertificeerde monteurs. Zij zorgen ervoor dat de aanhangwagen voor vertrek geheel is nagekeken en onderhouden. Dit doen wij bij onze vaste locatie in Hardinxveld-Giessendam. De aanhangwagens zijn voornamelijk afkomstig van het merk Hapert en TwinTrailer, deze merken staan bekend om de lange levensduur van hun producten. 

Aanhangwagen huren in Hardinxveld-Giessendam

Door een centraal gelegen locatie van onze showroom in Zuid-Holland kunt u makkelijk en snel een aanhangwagen huren. Zoek gemakkelijk via plaats of postcode en reserveer direct online uw aanhangwagen. Wij zien u graag op één van onze verhuurlocaties. Reserveer online uw aanhangwagen. Dan weet u met zekerheid dat deze voor u klaar staat.