JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Over ons

JM Trailers verkoopt, verhuurt en repareert aanhangwagens aan zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Het complete assortiment bestaat uit verschillende modellen van Hapert en TwinTrailer. Vakmanschap en service zijn de belangrijkste kenmerken van JM Trailers. Met passie voor het vak en een hoge klantgerichtheid staat JM Trailers voor u klaar. 

JM Trailers

JM Trailers bestaat uit een team van specialisten die u helpt om zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen. We geven een passend advies bij aankoop van uw nieuwe aanhangwagen. Wij ontmoeten u graag, dus kom zeker eens langs om kennis te maken. De koffie staat klaar!

Assortiment

Wij vinden het belangrijk om een degelijk product te kunnen bieden aan onze klanten. Vanuit deze visie zijn wij trotse dealer van Hapert en TwinTrailer. Beide aanhangwagen merken dragen bij aan een duurzaam product. Zowel TwinTrailer als Hapert hebben een product ontwikkeld wat bij onze visie en missie past. 

Hapert

Wij zijn Premium Hapert Dealer voor de regio Dordrecht, Alblasserwaard en Drechtsteden. In onze showroom in Hardinxveld-Giessendam staat een uitgebreide selectie van Hapert aanhangwagens. Dit gerenommeerde merk levert al 50 jaar de meest betrouwbare aanhangwagens van Europa in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Alle Hapert Azure-, Cobalt-, Indigo- en Sapphire-modellen hebben, in tegenstelling tot veel andere merken, een volledig gelast en zelfdragend frame. Bovendien is bij alle modellen is een flinke veiligheidsmarge met betrekking tot het laadvermogen ingebouwd. Die combinatie geeft u als gebruiker de zekerheid dat de aanhangwagens van Hapert lang meegaan. In veel gevallen zelfs veel langer dan wordt verwacht. Dat maakt Hapert bijzonder in de markt. Maak zelf kennis met de Hapert aanhangwagen en overtuig uzelf van de kwaliteit.

TwinTrailer

TwinTrailer is een nieuw concept in de aanhangwagen markt. TwinTech heeft een aanhangwagen ontwikkelt waarbij transport als kippen gecombineerd wordt. Deze aanhangwagen is snel, comfortabel in gebruik, veilig en een rendabele en duurzame investering. De TwinTrailer is een unieke aanhanger met dubbele functie die met passie voor innovatie werd ontworpen, waarbij rekening gehouden wordt met degelijkheid en efficiëntie. 

48248