JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN HARDINXVELD-GIESSENDAM

Bent u als ondernemer actief in de regio Dordrecht en wilt u voor uw onderneming een nieuwe aanhanger aanschaffen? Of wilt u juist voor privégebruik een geschikte aanhangwagen kopen? JM Trailers zorgt voor de beste transportoplossing, ongeacht uw transportdoeleinden. In onze showroom in Hardinxveld-Giessendam beschikken we namelijk over een breed assortiment aanhangwagens, dat specifiek is afgestemd op ondernemers en particulieren.

HAPERT AANHANGWAGENS

Bij JM Trailers kunt u terecht voor het kopen van een duurzame aanhanger van het merk HAPERT. Wij zijn namelijk Premium HAPERT Dealer; alle modellen van dit topmerk worden door ons verkocht. Koop bijvoorbeeld een compacte bakwagen, bagagewagen of kleine plateauwagen voor privégebruik. Of een praktische kipper, multifunctionele autoambulance of professionele koelwagen voor zakelijk gebruik. Al deze HAPERT aanhangers staan bij JM Trailers te koop.

AANHANGER HUREN IN DE REGIO DORDRECHT

Naast het kopen van een HAPERT aanhangwagen kunt u bij JM Trailers ook elk model huren. Onze verhuurservice biedt uitkomst bij een verhuizing, tijdelijke transportklussen en eenmalig vervoer van auto’s, machines of (bedrijfs)goederen. Bij ons in Hardinxveld-Giessendam huurt u eenvoudig een aanhanger met open of gesloten laadbak.

VERHUUR VAN MAATWERK AANHANGERS

JM Trailers verhuurt daarnaast ook maatwerk modellen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een marktwagen of schamelwagen huren. Zoekt u een speciale aanhanger voor tijdelijke inzet in de regio Dordrecht? Informeer dan naar de huuropties van onze speciaalbouw aanhangers. 

AANHANGWAGEN ONDERHOUD ZUID-HOLLAND

Ook voor het nodige onderhoud aan uw aanhangwagen kunt u altijd terecht bij JM Trailers in Hardinxveld-Giessendam. Wij verzorgen onder andere professionele onderhoudsbeurten, servicebeurten en keuringen van alle typen aanhangwagens.

SNELLE REPARATIE DOOR ERVAREN MONTEURS

Heeft uw aanhangwagen reparatie nodig? De specialisten van JM Trailers zorgen ervoor dat u snel weer op weg kan. In Hardinxveld-Giessendam hebben we alle gebruikelijke onderdelen altijd op voorraad. Indien gewenst kunnen wij de reparatie van uw aanhanger ook op locatie uitvoeren.