JM Trailers
Uw keuze:

Paardentrailers

Toon als:

Assortiment verhuur paardentrailers

Enige tijd heeft JM Trailers ook paardentrailers te huur, maar wij zijn al sinds 2002 de specialist op het gebied van aanhangwagens en trailers. De paardentrailers van HumBaur zijn degelijke nieuwe trailers, goed onderhouden en gekeurd. Ga veilig de weg op met uw paard(en)! U krijgt bij het huren van een HumBaur paardentrailer een disselslot en/of reservewiel met u mee. Bekijk welke paardentrailer(s) wij voor de verhuur in Zuid-Holland aanbieden.

Per dag55,00Excl. BTW

2-paards paardentrailer

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Equitos alu plus
Materiaal
Aluminium
Totaalgewicht
2000 kg
Eigen gewicht
863 kg
Laadgewicht
1137 kg
Afmeting (l x b x h )
460 cm x 218 cm x 278 cm
Bouwjaar
2021

De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant.

Details en opties

Paardentrailer verhuur JM Trailers

Een paardentrailer is de oplossing om paarden, pony’s of ander vee te vervoeren. Bovendien heeft u dankzij het huren van een paardentrailer nergens omkijken naar. Wij zorgen voor het onderhoud en eventuele reparaties, zodat u altijd veilig op pad kunt. Na iedere huurperiode bieden wij een extra schoonmaak service van €25,- aan, zodat u geheel ontzorgt wordt voor de schoonmaak van de trailer. 

Paardentrailer huur aanvraag

Wilt u een paardentrailer voor een dag huren of voor een langere periode? Geen probleem! Bij JM Trailers huurt u paardentrailers flexibel per dag niet per periode. Reserveer hier uw paarden trailer. Vermeld bij de reservering uw naam, telefoonnummer en verhuurperiode.

HumBaur paardentrailers verhuur

Humbaur is een grote partij in de paardentrailers in Europa. Humbaur kiest er voor om de paardentrailers uitsluitend in Duitsland te produceren volgens de Duitse kwaliteitsnormen met de modernste productietechnieken. De fabrikant van paardentrailers hecht waarde aan onderzoek en ontwikkeling.