JM Trailers
Uw keuze:

Schamelwagens

Toon als:

Assortiment verhuur schamelwagens

De schamelwagens zijn geschikt om groot en lang materiaal te vervoeren. Door geen tot weinig kogeldruk voorkomt u gevaarlijke situaties op de weg. De schamelwagen is flexibel huren, u kunt de aanhangwagen per dag afrekenen. bij het huren van een schamelwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Per dag95,00Excl. BTW

Schamelwagen met reclame

Conditie
Gebruikt
Type
Hapert
Totaalgewicht
3500 kg
Afmeting (l x b )
700 cm x 200 cm

De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant.

Details en opties
Per dag95,00Excl. BTW

Hapert Schamelwagen

Conditie
Zo goed als nieuw
Type
Hapert schamelwagen
Materiaal
Aluminium
Totaalgewicht
3500 kg
Afmeting (l x b )
800 cm x 240 cm

Deze schamelwagen is een zeer geschikte aanhangwagen voor lang materiaal. De drietonner is incl. het voorrek, dieselslot en reservewiel.De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant.

Details en opties

Aanhangwagen schamel huren

JM Trailers verhuurt uiteenlopende schamelwagens van onder andere het merk Hapert. Het huren van een schamelwagen heeft als voordeel dat u veel verschillende ladingen kunt vervoeren. Het gewicht van de lading bij een schamelwagen hoeft niet gelijk verdeeld te worden, omdat het gewichtsverschil op de laadvloer wordt verdeeld. Hierdoor heeft u weinig last van kogerldruk tijdens het rijden met aan schamelwagen. U heeft voor deze aanhangwagen alleen een B rijbewijs nodig.

Hapert schamelwagen huren bij JM Trailers

JM Trailers verhuurt alleen degelijke producten, de schamelwagens worden na iedere verhuurperiode gekeurd. Uw aanhangwagen is dus altijd in top conditie. Bij het huren van één van onze aanhangwagens geven onze medewerkers het juiste advies, zodat u een aanhangwagen meekrijgt, passend bij uw vervoer wensen. 

Een Hapert aanhangwagen staat voor kwaliteit en heeft een lange levensduur. Hapert levert al jaren de robuuste en sterkste aanhangwagens van Europa, daarom kiest JM Trailers een Hapert aanhangwagen.

Huuraanvraag schamelwagens verhuur

De schamelwagens worden verhuurd inclusief dieselslot en reservewiel. JM Trailers heeft altijd schamelwagens op voorraad staan voor de verhuur. Zo kunt u kiezen uit:

Bekijk het assortiment voor een aanhanger wat bij uw verhuur wensen past. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant, lees onze FAQ-pagina voor meer informatie over diefstal en schade.