JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Plateauwagens

Assortiment verhuur plateauwagen

De verhuur plateauwagens zijn inzetbaar voor tal van toepassingen en daarom voor veel ondernemers een belangrijke uitrusting. De plateauwagens hebben een lage laadvloer en het laden en lossen gaat gemakkelijk door het kunnen openen aan meerdere zijkanten. De plateauwagens zijn bij JM Trailers flexibel te huren en bij het huren van een plateauwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.

Plateauwagen huren

Een plateauwagen is uitermate geschikt voor zowel vaste lading als losse lading. U beslist zelf over de verhuurperiode, voor het huren van een plateauwagen, passend voor uw transportwensen. Bij het huren is het mogelijk om alle toebehoren wat betreft adapters, sloten, ladingnetten en ander vastzet materiaal, mee te krijgen. Zo kunt u optimaal uw lading vervoeren. 

Soorten plateauwagen verhuur

JM Trailers heeft verschillende verhuur plateauwagens staan. U heeft keuze uit een plateauwagen met de afmetingen van 305 cm x 160 cm t/m een plateauwagen met de afmetingen: 605 cm x 220 cm. Bent u op zoek naar een kleinere aanhangwagen? Bekijk dan al onze bakwagens.

Er zijn verschillende verhoogde en verlaagde uitvoeringen, met enkele zonder voorrek. Het verhuurpark bestaat voornamelijk uit Hapert plateauwagens, van verschillende Azure modellen. Alle plateauwagens zijn voorzien van opzetborden 30 cm.

Voordelen plateauwagen huren bij JM Trailers

Bij JM Trailers vinden wij het belangrijk dat alle aanhangwagens goed worden onderhouden. In onze werkplaats keuren wij de plateauwagens grondig na iedere verhuurperiode en voeren waar nodig een reparatie uit.