JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

AANHANGWAGENS HARDINXVELD-GIESSENDAM

JM Trailers verkoopt en verhuurt aanhangwagens aan zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Het complete assortiment bestaat uit modellen met open of gesloten laadbak en speciaalbouw aanhangers.

PREMIUM HAPERT DEALER VOOR DE REGIO DORDRECHT

Wij zijn Premium HAPERT Dealer voor de regio Dordrecht. In onze showroom in Hardinxveld-Giessendam staat een uitgebreide selectie van HAPERT. Dit gerenommeerde merk levert al 50 jaar de meest betrouwbare aanhangwagens van Europa. Zowel de open als gesloten modellen zijn de sterkste in hun soort.   

OPEN EN GESLOTEN AANHANGERS VAN HAPERT

Het assortiment aan robuuste open aanhangwagens bestaat uit bakwagens, kippers, plateauwagens, autoambulances en machinetransporters van het merk HAPERT. Binnen het aanbod van hoogwaardige gesloten wagens vindt u onder andere bakwagens met gesloten laadbak, bagagewagens en koelwagens van dit toonaangevende merk.

HAPERT aanhangers zijn modulair opgebouwd. Dit geeft u de mogelijkheid om de aanhangwagen uit te breiden met extra uitrustingsopties en accessoires. Zo bent u gegarandeerd van de beste transportoplossing, die ook nog eens volledig is toegesneden op uw specifieke vervoerswensen.

UW AANHANGWAGEN SAMENSTELLEN

Hulp nodig bij het samenstellen van uw aanhanger? Bezoek ons dan in Hardinxveld-Giessendam. De specialisten van JM Trailers helpen u graag verder.

MAATWERK

Wilt u graag uw aanhangwagen op maat laten maken? Ook dat is bij ons mogelijk. JM Trailers levert uiteenlopende speciaalbouw aanhangers voor ondernemers en particulieren binnen de regio Dordrecht. Het model stemmen we compleet af op uw specifieke transportwensen, waaronder de gewenste uitvoering, afmetingen, het benodigde laadvermogen, de gewenste laadvloerhoogte, opties en accessoires.

HAPERT AANHANGER HUREN IN DORDRECHT?

Heeft u een verhuizing in de regio Dordrecht, of een tijdelijke transportklus in Zuid-Holland en wilt u daarom een aanhanger huren? JM Trailers verhuurt ook HAPERT aanhangwagens. Huur bijvoorbeeld een gesloten aanhangwagen of een transporter voor het vervoeren van uw auto. In Hardinxveld-Giessendam hebben we altijd een ruim aanbod van aanhangers gereed staan, die klanten direct en voordelig kunnen huren.