JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Koelwagens

Assortiment verhuur koelwagens

De verhuur koelwagens beschikken over een geïsoleerd dak, wanden en vloer voor een optimale isolatiewaarde, zo houdt de aanhangwagen de lading koel. De koelwagens zijn uitermate geschikt om voedingsmiddelen, groen en medische producten te vervoeren.

Koelaanhanger verhuur

JM Trailers biedt het verhuur van koelaanhangers aan. De koelwagens zijn van het merk Hapert en staan bekend om een betrouwbaar en veilig koeltransport. De koelaanhanger is te huren met enkelas of tandemas met of zonder reclame, uitgerust met een krachtige koelmotor en goede isolatiewaarde. Bij ons zijn de aanhangwagens flexibel te huren en bij het huren van een koelaanhanger krijgt u kosteloos een disselslot met u mee.

Huur koelaanhanger voor evenementen

U kunt bij ons een koelaanhanger huren als particulier en als bedrijf. Naast het kunnen vervoeren van voedingsmiddelen, groen en medische producten worden onze koeltrailers ook regelmatig gebruikt voor evenementen en feesten om de beschikbare koelcapaciteit uit te breiden.

Koelwagen reserveren

Heeft u een koelaanhanger nodig? Huur uw koelaanhangwagen direct op onze website door het verhuurformulier in te vullen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met professioneel advies en de juiste voorlichting.