JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Open bakwagens

Assortiment verhuur open bakwagens

De open bakwagens van Hapert zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van licht materiaal. JM Trailers biedt verschillende Hapert bakwagens aan. De aanhangwagens worden na iedere verhuurperiode gekeurd, om u veilig van A naar B te brengen. Bij het huren van een open bakwagen krijgt u kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode. Wel dient u zelf zorg te dragen voor een wettelijk geldig kentekenplaat van het trekkend voertuig.

Open aanhangwagen

Een veelzijdige aanhangwagen huren? De open aanhangwagen bakwagen is uiterst geschikt voor het vervoeren van lichte tot middelzware ladingen. In ons assortiment open bakwagens, is voornamelijk het merk Hapert te vinden. De bakwagen met aluminium wanden en een vlakke achterklep heeft een antislip laadvloer. En is optioneel voorzien van en een voorrek en ladingnet. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Bakwagen enkelas verhuur

Door het regelmatig verhuren van de open aanhangwagens, worden onze bakwagens goed onderhouden. Zo kunt u veilig en verantwoord de weg op gaan. In onze werkplaats beschikken wij over de juiste apparatuur en kennis om alle verhuur open bakwagens in top conditie te houden. 

Verhuuraanvraag open bakwagen aanhangwagen

De gegeven prijzen zijn onder voorbehoud van vergissingen en wijzigingen. Diefstal en schade zijn voor rekening van de klant. De open bakwagen tot en met 750kg hoeft u geen speciaal aanhangwagen rijbewijs in uw bezit te hebben. Deze aanhangwagen mag u met rijbewijs b rijden met het maximale brutogewicht van 750kg.