JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

TwinTrailer

De TwinTrailer heeft een dubbele functie als transporter en kipper, maar kent daarnaast ook verschillende andere voordelen. Deze aanhangwagen staat in voor het veilig dagelijks transport van verschillende ladingen. 

Aanhangwagen TwinTrailer kipper

De betrouwbare en robuuste TwinTrailer is de meest multifunctionele kipper van dit moment. De TwinTrailer is een aanhangwagen waarbij u zowel kunt kippen als kunt kantelen door middel van het unieke dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem. De TwinTrailer is snel, comfortabel in gebruik, veilig en een duurzame investering. 

Wat zijn de voordelen van een TwinTrailer?

  • Kipper en transporter in één
  • In minder dan een minuut uw machine laden
  • Geen (smalle) oprijplaten meer
  • Elektrische bediening, optioneel met afstandsbediening
  • Lange levensduur
  • Veilig

TwinTrailers bij JM Trailers

JM Trailers in één van de grootste dealers in TwinTrailer van Nederland. Wij verkopen TwinTrailers omdat we geloven in de effectiviteit van het degelijke product. JM Trailers biedt u de mogelijkheid om uw aanhangwagen geheel aan te passen, zodat uw TwinTrailer bij uw werkzaamheden past. Denk hierbij aan; dubbel rij opzetborden, loofrekken, voorrek, laadschopsteun, manuele lier en een toolbox. Maak uw wensen aan ons bekend en wij gaan voor u aan de slag.

TwinTech

TwinTech is het bedrijf achter TwinTrailers en staat voor kwaliteit en efficiëntie, wat ook zeker terugkomt in het product TwinTrailer. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ieder onderdeel van de TwinTrailer aanhangwagens wordt nauwkeurig en uitvoerig uitgetest om de degelijkheid ervan te garanderen.