JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

Lease

AANHANGWAGEN LEASEN

Een aanhangwagen kopen is voor veel kleine ondernemingen een grote investering. Als ondernemer is het noodzakelijk om kosten te maken om werkzaamheden uit te kunnen voeren. JM Trailers helpt u graag om deze investeringskosten te bepreken bij de aankoop van een aanhangwagen. JM Trailers biedt u de mogelijkheid om uw aanhangwagen te leasen, keuze uit het gehele assortiment van zowel nieuwe aanhangwagens als tweedehands aanhangwagens. 

VOORDELEN VAN LEASE

  • U hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen.
  • Direct economisch eigenaar.
  • U houdt financiële ruimte voor overige investeringen.
  • Vast laag bedrag per maand.
  • Aanbetalen is mogelijk.
  • Inruil van uw oude aanhangwagen is mogelijk.

LEASE UW AANHANGWAGEN

U betaalt een vast bedrag per maand met een looptijd van standaard 7 jaar. U heeft de mogelijkheid om de leaseovereenkomst na 36 of 60 maanden, vanaf de start van de looptijd, boete vrij op te zeggen. Leasen kan al vanaf € 64,00 per maand. De aanhangwagens van Hapert worden standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar en een cassis garantie van 10 jaar! Ga voor een gebruiksvriendelijke aanhangwagen met een lange levensduur.

LEASECALCULATOR

Om uw maandelijkse lease kosten te berekenen voor het leasen van uw aanhangwagen, kunt u de leasecalculator raadplegen. De online leasecalculator geeft een duidelijk beeld van de kosten voor uw aanhangwagen. Bij het leasen van uw aanhangwagen kan worden gekozen voor een leaseperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. De hoogte van het maandelijkse leasebedrag wordt onder andere bepaalt door de prijsklasse van de aanhangwagen, een eventuele aanbetaling (optioneel) of door uw huidige aanhangwagen bij ons in te ruilen (optioneel). Het maandbedrag om te leasen is per type aanhangwagen verschillend. Vraag een offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten van de lease aanhangwagen geheel naar uw wensen.