JM Trailers

Lease

AANHANGWAGEN LEASEN

AANHANGER LEASEN IN OMGEVING DORDRECHT

Heeft u niet het kapitaal om een aanhangwagen te kopen? Bij JM-Trailers is het mogelijk om een aanhanger te leasen, u betaald dan een vast bedrag per maand. U kunt kiezen voor een periode van minimaal 24 maanden of maximaal 72 maanden. Bereken eenvoudig uw maandprijs op onze website.

HAPERT AANHANGWAGEN LEASEN

Wij zijn Premium-Dealer van het kwaliteitsmerk Hapert. De volgende plaatsen en gemeentes behoren tot ons rayon; Westvoorne, Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard, Spijkenisse, Korendijk, Albrandswaard, Oud-Beijerland, Barendrecht, Binnenmaas, Cromstrijen, Strijen, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem en Giessenlanden. Bent u op zoek naar een aanhangwagen in één van deze plaatsen? Kom dan langs in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam of neem een kijkje op onze website.

VOORDELEN VAN LEASE

Zit u nog te twijfelen of u een aanhanger gaat leasen of kopen?

  • U hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen.
  • Direct economisch eigenaar.
  • U houdt financiële ruimte voor overige investeringen.
  • Vast laag bedrag per maand.
  • U bepaald zelf de lease termijn.
  • Aanbetalen is mogelijk.
  • Inruil van uw oude aanhangwagen is mogelijk.

ASSORTIMENT LEASE AANHANGWAGENS

JM Trailers is Premium-Dealer van het top merk Hapert Aanhangwagens. Bij ons in Hardinxveld-Giessendam kunt u alle aanhangers van dit merk leasen.

Bakwagen leasen

Hapert Aanhangwagens heeft de Basic en Azure serie in deze serie vindt u robuuste bakwagens in verschillende afmetingen en bruto laadvermogens. De bakwagens zijn leverbaar met enkel as of tandem as.

Plateau aanhangwagen leasen

Hapert Aanhangwagens heeft plateauwagens met enkel as, tandem as en tridem as. De plateauwagens van Hapert zijn in verschillende afmetingen en bruto laadvermogen beschikbaar.

Kipper leasen

Wilt u een achterwaartse kipper of 3-zijdige kipper leasen? Ook dat kan bij JM Trailers. Wij hebben een uitgebreid aanbod te leasen kippers in verschillende afmetingen en gewichtsklassen.

Transporter leasen

Een machinetransporter, autoambulance of allround transporter leasen? JM Trailers heeft een uitgebreid aanbod transporters welke u eenvoudig kunt leasen.

Gesloten aanhanger leasen

Wij hebben gesloten aanhangwagen met wielen naast de bak en onder de bak. Deze aanhangers zijn verkrijgbaar met één as, dubbel as en zelfs met drie assen.

Koelaanhanger leasen

Bij ons kunt u ook koelwagens leasen van het merk Hapert. De koelwagens zijn verkrijgbaar met enkel as of tandem as.