JM Trailers

TwinTrailer

Als ondernemer of particulier moet u op ieder moment kunnen rekenen op uw aanhangwagen daarom is het voor ons belangrijk om te investeren in kwaliteit en betrouwbaarheid.
De TwinTrailer bewijst u iedere dag opnieuw hoe degelijk en robuust hij is.

Onze TwinTrailer kent buiten zijn dubbele functie als TRANSPORTER en KIPPER ook verschillende andere voordelen! Deze multifunctionele aanhangwagen staat in voor het veilig dagelijks transport van verschillende ladingen. Deze aanhanger is snel , comfortabel in gebruik, veilig en is een rendabele en duurzame investering!

TwinTech investeert in stevig en robuust materiaal en is hierbij uitermate veeleisend. Alleen op die manier garanderen wij u de kwaliteit en veiligheid van de TwinTrailer.

De efficiëntie en brede mogelijkheden van deze remorque maken het gebruik ervan uitermate geschikt voor multifunctioneel gebruik. Dankzij de modulaire voor en zijkanten kunt u uw TwinTrailer opbouwen naar gelang uw noden en lading. De dubbel scharnierende deuren op de achterzijde van de aanhanger bieden niet alleen de mogelijkheid om te openen naar de zijkanten, waar ze fixeerbaar zijn, maar dienen tevens als oprijplaten voor het laden van machines, materiaal, afval,… De aluminium opzetborden zijn makkelijk en snel verwijderbaar. De onderborden beschikken over scharnieren waardoor zijn volledig kunnen open worden geklapt en de laadbak ook vlak toegankelijk is vanaf voor en zijkanten. Hierdoor is ook laden via de zijkanten makkelijk en tijdsefficiënt. Uw lading wordt bevestigd aan de hand van bindhaken binnen en buiten de laadbak waardoor stabiliteit wordt verzekerd. Kortom zo beschikt u steeds over een aanhanger die voldoet aan al uw wensen.