JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

TwinTrailer

TWINTRAILER AANHANGWAGEN

Als ondernemer of particulier moet u op ieder moment kunnen rekenen op uw aanhangwagen, daarom is het belangrijk om te investeren in kwaliteit en betrouwbaarheid. We investeren in TwinTrailer!

Kipper en transporter in één

De betrouwbare en robuuste TwinTrailer is de multifunctioneelste kipper van dit moment. De TwinTrailer is een aanhangwagen waarbij u zowel kunt kippen als kunt kantelen door middel van het unieke dubbele elektrohydraulische kantelsysteem. De aanhangwagen is zowel een transportwagen als een kipper aanhangwagen met een hoog bedieningsgemak en functionaliteit.

Voordelen TwinTrailer

  • Kipper en transporter in één
  • In minder dan een minuut uw machine laden
  • Geen (smalle) oprijplaten meer
  • Elektrische bediening, optioneel met afstandsbediening
  • Lange levensduur
  • Veilig

Standaard opties van TwinTrailer

Laadvloer 
De laadvloer van de TwinTrailer kantelt snel een eenvoudig en vormt samen met de achterdeuren/oprijklep een doorlopende helling van 10° (de grotere modellen uit het assortiment hebben een oprijhoek van 16°). De dubbel scharnierende deuren op de achterzijde van de aanhanger bieden niet alleen de mogelijkheid om te openen naar de zijkanten, waar ze fixeerbaar zijn, maar dienen bovendien als oprijplaten voor het laden van machines, materiaal en afval. De twee meter brede oprijklep is voorzien van anti-slip, waardoor u veilig met uw machine op de aanhangwagen rijdt. Oprijplaten zijn bij TwinTrailer dus geheel overbodig, u verliest geen tijd met rijplaten uitschuiven en goed positioneren. Uw machine is in minder dan een minuut geladen!

Steunpoten
Vergeet nooit meer uw steunpoten met de TwinTrailer aanhangwagen. De TwinTrailer aanhangwagen is standaard voorzien van automatische steunpoten. De steunpoten zijn gemonteerd aan de aanhangwagen die automatisch de grond raken als u de aanhanger kantelt om een machine in- of uit te laden. De steunpoten zitten op die manier altijd meteen op de juiste plek. 

Elektro-hydraulische kantelsysteem
De TwinTrailer is voorzien van een elektrohydraulische omschakeling en een bediening met laadpunt (optioneel met afstandsbediening). Het systeem is erg eenvoudig in gebruik.

Opzetborden
De aluminium opzetborden zijn makkelijk en snel verwijderbaar. De onderborden beschikken over scharnieren waardoor zijn volledig kunnen open worden geklapt en de laadbak ook vlak toegankelijk is vanaf voor en zijkanten. Hierdoor is ook laden via de zijkanten makkelijk en tijdsefficiënt. Uw lading wordt bevestigd aan de hand van bindhaken binnen en buiten de laadbak waardoor stabiliteit wordt verzekerd. Kortom zo beschikt u steeds over een aanhanger die voldoet aan al uw wensen.

TwinTrailer lease

Investeer ook in TwinTrailer, de beste en rendabelste investering! JM Trailers helpt u graag om de investeringskosten te bespreken bij de aankoop van uw TwinTrailer. JM Trailers biedt u de mogelijkheid om uw aanhangwagen te leasen, keuze uit het gehele assortiment van TwinTrailer. Om uw maandelijkse lease kosten te berekenen voor het leasen van uw aanhangwagen, kunt u de leasecalculator raadplegen. De online leasecalculator geeft een duidelijk beeld van de kosten voor uw aanhangwagen.