JM Trailers
JM TrailersPremium Hapert Dealer

TwinTrailer

Assortiment verhuur TwinTrailer kipper

De betrouwbare en robuuste TwinTrailer is de meest multifunctionele kipper van dit moment. De TwinTrailer is een aanhangwagen waarbij u zowel kunt kippen als kunt kantelen door middel van het unieke dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem. De aanhangwagen is zowel een transportwagen als een kipper aanhangwagen met een hoog bedieningsgemak en functionaliteit. 

TwinTrailer kipper te huur

De TwinTrailer is de meest multifunctionele kipper, door zijn dubbele functie als: kipper en transporter! De TwinTrailer van het merk TwinTech is een aanhangwagen waarbij u zowel kunt kippen als kunt kantelen door middel van het unieke dubbele elektro-hydraulische kantelsysteem. De aanhangwagen is makkelijk te bedienen en makkelijk in het transport gebruik. Uw machine is namelijk in minder dan een minuut op de machine geladen. JM Trailers heeft verschillende soorten TwinTrailers op voorraad staan om te huren. De kippers worden regelmatig vervangen door de nieuwste modellen, zodat u een degelijke kipper huurt. 

Voordelen van de TwinTrailers huren

De TwinTrailer is snel, comfortabel in gebruik, veilig en is een duurzame investering, maar kent daarnaast nog meerdere voordelen:

  • Kipper en transporter in één
  • In minder dan een minuut uw machine laden
  • Geen (smalle) oprijplaten meer
  • Elektrische bediening, optioneel met afstandsbediening
  • Veilig

Kipper van TwinTech huren bij JM Trailers

De TwinTrailer is een kipper waar u veilig mee de weg op gaat. Wij controleren de aanhangwagen regelmatig en de aanhangwagen wordt na iedere verhuurperiode grondig gekeurd. Wij vinden het belangrijk dat u niet stil komt te staan! De TwinTrailer is in verschillende maten te huren, zo kunt u kiezen voor het kleinste model TT30-30 met een afmeting van: 309 cm x 183 cm x 120 cm of voor een tweeasser TT35-40 met een afmeting: 402 cm x 192 cm x 140 cm. Daarnaast heeft TwinTrailer ook een drieasser in het assortiment de TX 35-40 met een afmeting van: 402 cm x 192 cm x 140 cm. 

TwinTech

TwinTech is het bedrijf achter TwinTrailers en staat voor kwaliteit en efficiëntie, wat ook zeker terugkomt in het product TwinTrailer. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Ieder onderdeel van de TwinTrailer aanhangwagens wordt nauwkeurig en uitvoerig uitgetest om de degelijkheid ervan te garanderen.