JM Trailers

Verkoop

Verkoop nieuwe aanhangwagens Hardinxveld Giessendam

U kunt bij ons niet alleen aanhangwagens huren maar het is ook mogelijk een aanhangwagen te kopen. JM Trailers verkoopt tweedehands aanhangwagens en heeft gloednieuwe aanhangers van het merk Hapert in het aanbod. Wij helpen u graag de juiste aanhanger te vinden, die u direct en voor een zeer aantrekkelijke prijs bij ons aan kunt schaffen.

 

De aanhangwagens van JM Trailers

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de perfecte aanhanger aan kan schaffen. Daarom hebben wij meerdere aanhangwagens in ons assortiment. Denk hierbij aan open aanhangwagens, maar ook aan gesloten aanhangers, transporters, kleine aanhangwagens en zogeheten kippers. Bekijk ons aanbod aanhangwagens en u vindt vanzelf een aanhanger die aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Deze aanhanger kunt u direct bij ons aanschaffen, voor een aantrekkelijk lage prijs.

 

JM Trailers: Premium Dealer van Hapert

JM Trailers is Premium Dealer van het gerenommeerde merk Hapert. Dit betekent dat wij meerdere aanhangwagens van dit merk verkopen, waaronder de Hapert Azure, de Hapert Cobalt, de Hapert Indigo, de Hapert Sapphire en de Hapert Basic. Alle aanhangwagens van het merk Hapert rijden soepel, zijn uiterst veilig en zijn van hoge kwaliteit materialen gemaakt. Koopt u een aanhangwagen bij deze Premium Dealer van Hapert, dan weet u simpelweg zeker dat u een goede investering doet. Hier heeft u nog jaren plezier van.

 

Verkoop gebruikte aanhangwagens

Vallen onze gloednieuwe aanhangwagens net buiten uw budget? Dan kunt u een gebruikte aanhanger aanschaffen bij JM Trailers. Net als onze nieuwe aanhangers, zijn deze aanhangwagens van uitstekende kwaliteit. En omdat de aanhangers al voor korte of langere tijd gebruikt zijn, worden deze voor een lagere prijs verkocht.

 

Wilt u meer weten over onze nieuwe of gebruikte aanhangwagens? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantvriendelijke medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Ook als u hulp nodig heeft met het vinden van de beste aanhangwagen voor uw bedrijf, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag professioneel aankoopadvies, zodat u de beste investering kunt doen door de juiste aanhanger te kopen.