JM Trailers

Verhuur koelwagens Bleskensgraaf

Verhuur koelwagens Bleskensgraaf

JM Trailers verhuurt niet alleen standaard aanhangwagens, maar heeft ook enkele koelwagens in het aanbod. U kunt een koelwagen kopen bij JM Trailers, maar het is ook mogelijk een koelwagen tijdelijk te huren. U betaalt de koelwagen in dit geval niet per week, maar per dag. Dit betekent dat u uiterst flexibel bent bij het huren.

 

De voordelen van onze koelwagens

Huurt u een koelwagen bij JM Trailers, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste zijn onze koelwagens erg veelzijdig. De aanhangers zijn geschikt voor het vervoeren van voedingsmiddelen, maar ook voor het transporteren van groen en het vervoeren van medische producten. Omdat het isolatiemateriaal in de wagens van uitstekende kwaliteit is, isoleren de koelwagens perfect.

 

Een ander groot voordeel van onze dienstverlening, is dat u bij JM Trailers erg flexibel bent. U betaalt uw koelwagen namelijk niet per week, maar per dag. Heeft u de wagen slechts één dag nodig, dan hoeft u niet voor een hele week te betalen.

 

Verschillende soorten koelwagens

In ons aanbod vindt u verschillende soorten koelwagens die te huur worden aangeboden. Alle koelwagens die wij verhuren, worden aangeboden inclusief reservewiel en disselslot. Ook zijn alle koelwagens in ons aanbod standaard van uitstekende kwaliteit. Huurt u een wagen bij JM Trailers, dan weet u zeker dat u met een veilige en hoogwaardige aanhanger op pad gaat.

 

Weet u niet zo goed welke koelwagen u het beste kunt huren? Dan helpen wij u graag. Vertel ons waar u de aanhanger voor wil gebruiken en wij vertellen uw elke koelwagen u het beste kunt huren. Uiteraard zetten wij deze koelwagen graag voor u klaar, op de gewenste dag van huren.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze professionele verhuur koelwagens? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u hulp nodig heeft met het selecteren van de juiste koelwagen om te huren, staan wij voor u klaar. En heeft u binnenkort een koelwagen nodig? Dan zetten wij uw huurperiode graag in onze agenda, zodat wij de juiste koelwagen op het juiste moment aan u kunnen leveren.