JM Trailers

Verhuur kippers Dalem

Verhuur kippers Dalem

Wilt u tijdelijk gebruik maken van een elektrische kiepwagen? Dan bent u bij JM Trailers aan het juiste adres. Wij verkopen niet alleen nieuwe aanhangers en gebruikte aanhangwagens, maar bieden ook diverse aanhangwagens te huur aan. Zo vindt u diverse kippers in ons aanbod, die u voor een aantrekkelijke prijs kunt huren.

 

De kippers van JM Trailers

Met de kippers van JM Trailers wordt het laden en lossen van goederen een stuk gemakkelijker. Dit komt omdat deze elektrische kiepwagens in maar liefst drie verschillende kanten kunnen kiepen, voor flexibel gebruik. U kunt de kippers van JM Trailers voor vele diverse doeleinden gebruiken.

 

Al onze kiepwagens worden met disselslot en reservewiel geleverd. Ook zijn alle kippers die u bij ons kunt huren, van uitstekende kwaliteit. De kiepwagens rijden comfortabel, zijn veilig en ondersteunen u uitstekend bij het uitvoeren van uw werkzaamheden, zoals het laden en lossen van goederen.

 

Een flexibele verhuur kippers

De meeste verhuurbedrijven hanteren strenge voorwaarden bij het verhuren van kiepwagens. JM Trailers doet dit juist niet. Zo betaalt u uw kiepwagen bij ons niet per week, maar per dag. Op deze manier is het mogelijk uw kiepwagen flexibel te huren. Heeft u de kiepwagen slechts een dag nodig, dan hoeft u niet voor de hele week te betalen. Dit maakt het ook mogelijk een kiepwagen te huren voor een kleiner project.

 

En wilt u uw kiepwagen juist wel voor langere tijd huren? Dan is dit ook zeker mogelijk. Wij zijn flexibel en passen ons graag aan. Ook als u de kiepwagen enkele weken wil huren, is dit gewoon mogelijk.

 

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze verhuur kippers? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een vraag heeft over een andere aanhangwagen in ons assortiment, staan wij voor u klaar. En wilt u op de korte termijn een kiepwagen huren bij JM Trailers? Dan neemt u contact met ons op om deze afspraak direct te noteren. Wacht hier niet te lang mee, want dan weet u zeker dat er nog een kiepwagen beschikbaar is op het gewenste huurmoment.