JM Trailers

Reparatie & onderhoud aanhangwagens Giessenburg

Reparatie & onderhoud aanhangwagens Giessenburg

U kunt bij JM Trailers aanhangwagens kopen en aanhangers huren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het repareren van kapotte aanhangers en het onderhouden van zowel nieuwe als oudere aanhangwagens. Heeft uw aanhanger een reparatie nodig of wilt u de aanhangwagen goed laten onderhouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Het repareren van kapotte aanhangwagens

Het is vervelend als uw aanhangwagen kapot is. Gelukkig is het vaak niet nodig een nieuwe aanhanger aan te schaffen, want JM Trailers kan vrijwel alle defecten verhelpen. Ook kunnen wij snel werken, want wij hebben een groot aantal aanhanger onderdelen op voorraad. Breng uw aanhanger naar JM Trailers in Hardinxveld-Giessendam en voor u het weet, kunt u de aanhanger weer mee naar huis nemen.

 

Het onderhouden van aanhangwagens

Om de levensduur van uw aanhangwagen te verlengen, is goed onderhoud erg belangrijk. U kunt uw aanhanger eenmalig door JM Trailers laten onderhouden, maar periodiek onderhoud is uiteraard ook mogelijk. Wij kijken uw aanhanger niet alleen na, maar leveren u ook een uitgebreid keuringsrapport. Moet er een reparatie uitgevoerd worden, dan kunnen wij dit direct (en uiteraard met uw goedkeuring) voor u doen. Na de onderhoudsbeurt door JM Trailers kan uw aanhanger weer veilig de weg op.

 

Reparatie of onderhoud nodig? Kom langs bij JM Trailers

Is uw aanhangwagen kapot? Kom dan naar Hardinxveld-Giessendam en wij zorgen ervoor dat de aanhanger gerepareerd wordt. Niet voor een hoge prijs, maar voor aantrekkelijk lage kosten. Wilt u uw aanhanger laten onderhouden, dan bent u ook welkom bij JM Trailers. Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt en wij ontvangen u graag op korte termijn in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een reparatie of onderhoudsbeurt voor uw aanhanger inplant? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag, om u een duidelijker beeld te geven van JM Trailers.