JM Trailers

Indigo HF-2 Autotransporter

Indigo HF-2 | DE IDEALE AUTO-AMBULANCE | Verkrijgbaar bij JM TRAILERS IN HARDINXVELD-GIESSENDAM

Vanaf heden verkrijgbaar bij JM Trailers in Hardinxveld-Giessendam: de Hapert Indigo HF-2. De Indigo HF-2 is speciaal ontwikkeld voor het veilig vervoeren van auto’s. Deze nieuwe auto-ambulance is leverbaar in drie afmetingen: 405 x 201 cm & 455 x 201 cm & 505 x 221 cm en van 2000 t/m 3500 kg bruto laadvermogen. Er zit dus altijd wel een geschikte autotransporter voor u tussen!

Dankzij de afgeschuinde achterzijde met een oprijhoek van minder dan 11 graden en de twee lange aluminium oprijbalken (250 cm) is het eenvoudig om uw auto veilig op deze autotransporter te rijden. Ook is de Indigo HF-2 rijk uitgerust met banden 195/50 R13 C en een lier met liersteun aan de voorzijde.

De HAPERT Indigo HF-2 is standaard uitgevoerd met torsieveren, maar ook leverbaar met paraboolvering. Paraboolveren zorgen voor een constante lastverdeling over de gehele aanhangwagen. Hierdoor waardoor oneffenheden op de weg perfect opgevolgd. Ook in volledig beladen toestand zorgt de paraboolvering met as-schokbrekers, voor een maximaal comfort en stabiliteit van het veersysteem. U kunt ook kiezen voor een aluminium vloer in plaats van een multiplex vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Parallelweg in Hardinxveld-Giessendam.